skip to Main Content
011 / 337 07 07 011 / 337 08 08 060 / 337 08 08 info@tadiran.rs

Mi smo ovlašćeni servis za sve tipove Tadiran i Hitema klima

Raspolazemo sa original rezervnim delovima za sve tipove Tadiran i Hitema klima.
Održavamo i servisiramo u garantnom roku i po isteku garancije.

Radimo montazu i servis i ostalih modela klima.

Zhvaljujući iskustvu naših inženjera i stručno osposobljenih tehničara u mogućnosti smo da montiramo, održavamo i servisiramo opremu i postrojenja drugih isporučilaca.

Servis i održavanje

Servisiranje klima uredjaja je potrebno izvršiti jednom godišnje, ne samo da bi klima ostala pod garancijom , već da bi se zaista očuvala u tehnički ispravnom stanju.
Pored redovnog čišćenja filtera, neophodno je uraditi godišnji servis jer se jedino na taj način obavlja kompletna dezinfekcija i čišćenje unutrašnje i spoljašnje jedinice.
Najpogodniji period za servis klima uredjaja je proleće, da bi bili sigurni da će klima uređaj tokom leta, kada je najpotrebniji, ispravno raditi.
Klima uređaj koji se ne servisira redovno otežano radi, opterećuje kompresor što neminovno skraćuje i radni vek. Pored toga, ovakva klima troši više električne energije, puna je raznih štetnih bakterija pa ugrožava zdravlje. Ipak nam iskustvo pokazuje da mnogi vlasnici klima uredjaja zatraže servis tek kada primete da sa uređajem nesto nije u redu : klima slabo hladi, curi, izduvava neprijatan miris i sl.
Izdvajanje novca za redovan godišnji servis klima uređaja ne bi trebalo da predstavlja veliki izdatak, već to treba posmatrati kao uštedu.

Za sve informacije pozovite nas na : 064 / 116 91 38

Back To Top